Breaking news

LIVE: Rensch valt geblesseerd uit, Ajax leidt nog steeds met minimaal verschil

Lukkien waarschuwt concurrentie: 'Ze moeten rekening houden met Emmen'

Lukkien waarschuwt concurrentie: 'Ze moeten rekening houden met Emmen'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 19:28za 27-02-2021 om 19:28

Dick Lukkien waarschuwt de concurrentie na de 0-1 overwinning van FC Emmen bij FC Utrecht. Volgens de trainer van de Drentenaren kan zijn ploeg nog de nodige punten gaan pakken.

"Ik heb enorm genoten van mijn ploeg. Ik vond ons zeker in de eerste helft heel goed spelen. Technisch, tactisch, maar ook fysiek. We konden het plan van Utrecht redelijk snel dwarsbomen. Het enige kritiekpuntje is dat we te weinig goals maakten", vertelt Lukkien voor de camera van ESPN.

Volgens Lukkien profiteert Emmen onder meer van de aankopen in de winterstop. "En er staat nu een ploeg die echt samenspeelt, en goed verdedigt. Dan kun je in Utrecht op de nul spelen, tegen een goede ploeg op onze eigen manier. Daar mogen we trots op zijn. Het was een broodnodige zege. We komen nu echt in de buurt van de ploegen boven ons."

Lukkien vertelt zijn verhaal rustig. "Maar de adrenaline komt wel vrij", erkent hij. "We hebben 22 wedstrijden niet gewonnen en nu winnen we twee keer achter elkaar." Zo hoeft hij eens niet uit te leggen dat er nog altijd vertrouwen is in Emmen. "Van al dat gezanik zijn we nu af, maar we zijn er nog steeds niet. We moeten van ver komen, maar dit geeft de burger moed. De ploegen boven ons moeten rekening houden met Emmen."

Emmen staat nog maar twee punten achter ADO Den Haag en Willem II. Die ploegen komen nog wel in actie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie FC Emmen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws