Dumfries is witheet op Tadic: Je moet niet over mijn moeder gaan praten

Dumfries is witheet op Tadic: "Je moet niet over mijn moeder gaan praten"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 16:39zo 28-02-2021 om 16:39

Laatste update: zondag 28 februari 2021 om 17:00zo 28-02-2021 om 17:00

Denzel Dumfries kreeg het met Dusan Tadic aan de stok omdat de aanvoerder van Ajax iets over zijn moeder gezegd zou hebben. Na de 1-1 liep het uit de hand tussen beide aanvoerders.

Volgens Dumfries bouwde de irritatie zich op omdat er voor de penalty al het een en ander misging. Na de gelijkmaker zocht Tadic de confrontatie met Dumfries. "Ik wil nu niet met de vinger gaan wijzen, maar je moet niet over mijn moeder gaan praten. Dat waardeer ik niet en moet je niet doen. Dat hoort niet op een voetbalveld thuis", verklaart Dumfries vlak na afloop bij ESPN. "Als je mij uitscheldt vind ik het prima, maar dit moet je niet doen."

"Het hoort bij zo'n wedstrijd, dat je op het randje speelt. Dat je elkaar uit de wedstrijd probeert te halen. We proberen er alles aan te doen. Niet op een vieze manier, maar je moet er alles aan proberen te doen.”

Het gebeurde nadat PSV de wedstrijd in het slot dacht te gooien. De goal van Yorbe Vertessen werd echter afgekeurd en daarna sloeg Tadic toe, uitgerekend na hands van Dumfries. "Het is frustrerend, je denkt dat je de 2-0 maakt. Je denkt dat de wedstrijd gespeeld is. Beide ploegen dachten dat het gespeeld was. Uiteindelijk is het zonde, het is hetzelfde als donderdag (tegen Olympiakos, red.). Het doet pijn dat het in de laatste minuten weer fout gaat."

Dumfries begrijpt dat scheidsrechter Danny Makkelie naar de stip wees. "Ik heb het niet teruggezien, maar ik wist dat ik strafbaar hands maakte. Op dat moment probeer je er alles aan te doen. Als ik dat niet had gedaan had hij er voor mijn gevoel in gelegen. Helaas."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws