Bedrag van 5 miljoen genoemd voor Giakoumakis: 'Zou 'm als PSV durven halen'

Bedrag van 5 miljoen genoemd voor Giakoumakis: 'Zou 'm als PSV durven halen'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 09:52di 02-03-2021 om 09:52

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 10:43di 02-03-2021 om 10:43

Stan Valckx denkt dat Eredivisie-topscorer Giorgos Giakoumakis zo mee kan in de top van de Eredivisie. De technisch manager van VVV-Venlo houdt er rekening mee dat de 26-jarige Griekse spits na dit seizoen een transfer maakt.

"Jako sprak in de winterstop uit dat hij bij ons wilde blijven, omdat hij de verwachting heeft dat hij in de zomer meer keuze zal hebben", zegt Valckx tegen Voetbal International. "Zijn voorkeur gaat uit naar de grotere voetballanden, maar hij heeft het ook goed naar zijn zin in de Eredivisie. Hier kan hij mee in de top. Als ik bij PSV werkte, zou ik hem zo durven halen. Ook voor het bedrag dat wij hem waard vinden. Zeker weten."

Voormalig VVV-voorzitter Hai Berden repte eerder over een transfersom van minimaal vijf miljoen euro. Valckx vindt dat een reëel bedrag. "Denk ik wel. Als hij topscorer wordt van de Eredivisie, mag er een aardig prijskaartje aan hangen." Wel geeft hij toe dat de coronacrisis een rol speelt. "Dat heeft zeker invloed. Op de prijs, op de concrete interesse. Maar ik twijfel niet dat wij voor Jako gaan krijgen wat wij voor ogen hebben. Hij staat er goed op, bij veel clubs. Tot nu toe is er niets gekomen wat heel interessant was, voor hem of voor ons."

Giakoumakis scoorde al 23 keer in 23 competitieduels. Dinsdagavond neemt hij het met VVV op tegen Vitesse in de halve finale van de KNVB Beker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws