Twente bevestigt gesprek met 'geweldige' Unnerstall: 'Daarom doen we nu al zaken'

Twente bevestigt gesprek met 'geweldige' Unnerstall: 'Daarom doen we nu al zaken'

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 12:29di 02-03-2021 om 12:29

FC Twente is bezig met Lars Unnerstall, bevestigt Jan Streuer. De technisch directeur van de Enschedese club wil de transfervrije PSV-doelman dinsdag vastleggen.

Unnerstall (30) is al medisch gekeurd in Hengelo. Hij moet Joël Drommel na dit seizoen vervangen onder de Twente-lat. "We spreken vanmiddag met Unnerstall. We hopen er samen uit te komen", laat Streuer weten aan De Telegraaf.

"Voor ons zou Unnerstall een geweldige keeper zijn en een goede opvolger voor Drommel, die heeft aangegeven dat hij wil vertrekken komende zomer. We kunnen niet tot juni of juli gaan zitten wachten tot hij daadwerkelijk vertrokken is, want dan zijn alle doelmannen, die we op het oog hadden, niet meer beschikbaar. Daarom hopen we met Unnerstall nu al zaken te kunnen doen."

Unnerstall kan rekenen op belangstelling van vele clubs, waaronder Willem II. FC Twente lijkt de slag te winnen. Het feit dat de Duitser bezig is een huis te bouwen in zijn geboorteplaats Ibbenbüren, dat net over de grens bij Enschede ligt, maakt de transfer extra waarschijnlijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws