Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

Slecht nieuws voor De Ligt: voetbalavond van stopper na warming-up al klaar

Slecht nieuws voor De Ligt: voetbalavond van stopper na warming-up al klaar

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 20:37di 02-03-2021 om 20:37

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 20:44di 02-03-2021 om 20:44

Matthijs de Ligt zal dinsdagavond geen minuten maken voor Juventus. De centrale verdediger uit Abcoude zou tijdens het thuisduel met Spezia eigenlijk in de basis staan, maar is tijdens de warming-up geblesseerd afgehaakt.

La Vecchia Signora heeft inmiddels bevestigd dat De Ligt niet om 20.45 uur aan de aftrap zal staan. Juventus moet door de late tegenvaller improviseren. De onervaren Gianluca Frabotta (21) zal De Ligt vervangen en fungeert hoogstwaarschijnlijk als linksback: Alex Sandro verhuist in dat geval naar het centrum en vormt dan een duo met Merih Demiral.

Waar De Ligt precies last van heeft, is niet duidelijk. De centrale verdediger werd afgelopen zomer aan zijn schouder geopereerd en moest de eerste maanden van het seizoen missen, maar heeft sindsdien weer volop meters kunnen maken. Na het midweekse thuisduel met Serie A-debutant Spezia breken er belangrijke weken aan voor Juventus: na de thuiswedstrijd tegen SS Lazio van zaterdag moet er in de Champions League een 1-2 achterstand goedgemaakt worden tegen FC Porto. Of De Ligt dan fit genoeg is, moet nog blijken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws