Wormuth en Heracles in conclaaf over aflopend contract: 'Gaat niet om klotegeld'

Wormuth en Heracles in conclaaf over aflopend contract: 'Gaat niet om klotegeld'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 08:13vr 05-03-2021 om 08:13

Frank Wormuth heeft het naar zijn zin bij Heracles Almelo, maar zijn aflopende contract heeft hij nog altijd niet verlengd. Hoewel beide partijen er wel uit lijken te komen, wil de Duitse trainer wel goed weten wat het perspectief is in Erve Asito.

Wormuth wil een stap maken met Heracles, weet TC Tubantia. In zijn eerste seizoen bij Heracles had hij de beschikking over spelers als Brandley Kuwas, Adrian Dalmau en Kristoffer Peterson. Vorig seizoen trokken Cyriel Dessers en Mauro Júnior de kar. Dit seizoen duurde het langer voor de puzzel in elkaar viel voorin. Zo komt Sinan Bakis, de beoogde opvolger van Dessers, niet uit de verf.

Zaakwaarnemer Roderik van Kerkhof benadrukt dat Wormuth het liefst bij Heracles blijft. "Vorige week spraken we over het benodigde niveau van de selectie voor komend seizoen en de ambities van Frank en Heracles. Dat proces is belangrijk, omdat dit bepaalt of je succes krijgt, want Frank wil graag een stapje omhoog maken met de club."

"Het gaat niet om geld, daar is hij geen trainer voor geworden", vervolgt Van Kerkhof. "Dat kunnen anderen gek vinden, maar ik ben blij met een trainer die zegt: 'Het gaat mij om het leven en niet om het klotegeld'. Er zijn clubs die zich melden en die interessant zijn. Er zijn ook clubs die andere normen en waarden hebben. Niks mis mee, maar dat past dan niet bij Frank."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moeten Wormuth en Heracles langer door?

Ja
82%
Nee, Wormuth kan een stap maken
17%
Nee, Heracles kan beter
2%
(844 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws