Tegenvaller voor VVV richting Feyenoord-uit: vraagteken achter naam Giakoumakis

Tegenvaller voor VVV richting Feyenoord-uit: vraagteken achter naam Giakoumakis

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 15:15vr 05-03-2021 om 15:15

Laatste update: vrijdag 5 maart 2021 om 15:16vr 05-03-2021 om 15:16

Het is nog maar de vraag of VVV-Venlo tegen Feyenoord kan beschikken over topschutter Giorgos Giakoumakis. De Griekse spits heeft een lichte blessure opgelopen en er wordt zaterdag gekeken of hij inzetbaar is tegen de Rotterdammers, meldt trainer Hans de Koning.

VVV heeft in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord te maken met de nodige blessuregevallen. "Tassos (Donis, red.), Tristan (Dekker, red.), zitten beide goed in het herstel, maar Feyenoord komt voor hen te vroeg. Dat geldt ook voor Leon (Guwara)", begint De Koning op de clubwebsite van VVV. "Vito van Crooij is nog een vraagteken, hij is momenteel nog niet helemaal wedstrijdfit. Ook achter Giakoumakis staat nog een vraagteken. Morgen (zaterdag, red.) kijken we hoe hij ervoor staat."

De Koning verwacht een moeilijke wedstrijd op bezoek in De Kuip. "Die individuele kwaliteiten die Vitesse heeft, dat geldt natuurlijk ook voor Feyenoord. We zullen er met z’n allen hard aan moeten trekken om resultaat te halen. Tegen AZ zie je dat, als ze het bij Feyenoord op de heupen hebben, ze bijna niet te stoppen zijn. Wij moeten ons daar tegen wapenen vanaf minuut één."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws