LIVE-discussie: spelers van Heerenveen en ADO krijgen kans op revanche

LIVE-discussie: spelers van Heerenveen en ADO krijgen kans op revanche

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 19:12za 06-03-2021 om 19:12

De finales volgens zich in rap tempo op voor ADO Den Haag en na het gelijke spel van FC Emmen afgelopen vrijdag is er voor de ploeg van trainer Ruud Brood veel aan gelegen om een resultaat te halen. Dat moet gebeuren bij sc Heerenveen, dat nog steeds aast op een play-offplek.

Johnny Jansen, de trainer van de thuisploeg, zag dat zijn ploeg woensdag kansloos onderuit ging tegen Ajax (0-3). De spelers die toen aan de aftrap stonden, krijgen zaterdagavond de kans om zich te revancheren. De Friezen acteren dus wederom in een 4-4-2-formatie en zullen in balbezit Joey Veerman waar nodig als derde aanvaller proberen te gebruiken.

De Residentieclub kwam vorige week niet verder dan 0-0 thuis tegen RKC, maar toch kiest Brood voor dezelfde elf namen. Dat betekent dat ervaren spelers als Nasser El Khayati, Michiel Kramer, Ricardo Kishna en Marko Vejinovic het elftal in Friesland op sleeptouw zullen moeten gaan nemen.

De opstellingen

SC Heerenveen: Mulder; Van Hecke, Dresevic, Bochniewicz, Kaib; Schöne, Joey Veerman, Halilovic, De Jong; Henk Veerman, Van Bergen.

ADO Den Haag: Fraisl; Van Ewijk, Pinas, Amofa, Kemper; El Khayati, Vejinovic, Goossens; Adekanye, Kramer, Kishna.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws