LIVE-discussie: puzzel valt goed voor RKC, Hake heeft Van der Maarel nodig

LIVE-discussie: puzzel valt goed voor RKC, Hake heeft Van der Maarel nodig

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 20:12za 06-03-2021 om 20:12

Voor FC Utrecht staat de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk van zaterdagavond in het teken van revanche. De Domstedelingen verloren vorige week op eigen veld van FC Emmen (0-1) en zinnen op eerherstel.

RKC verloor al vijf wedstrijden op rij niet en dus houdt trainer Fred Grim vast aan de spelers die hem die succesvolle reeks bezorgden. Dat betekent dat het experiment met Thijs Oosting in de spits ook deze week een vervolg krijgt. De van AZ gehuurde middenvelder maakte indruk met zijn doelgerichtheid en moet voorin voor oorlog zorgen.

Django Warmerdam is niet helemaal fit en dus start routinier Mark van der Maarel weer eens in de Utrechtse basis. De verdediger staat normaal gesproken aan de rechterkant, maar komt nu in actie vanaf links. Trainer René Hake zal hopen dat zijn keuze net zo goed uit zal pakken als twee weken geleden, toen Van der Maarel tegen Willem II (0-6) met buitenkantje rechts scoorde.

De opstellingen

RKC Waalwijk: Lamprou; Bakari, Meulensteen, Touba, Quasten; Anita, Tahiri, Van der Venne; John, Oosting, Daneels.

FC Utrecht: Oelschlägel, Ter Avest, St. Jago, Janssen, Van der Maarel; Van Overeem, Van de Streek, Maher; Kerk, Mahi, Ramselaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws