Afellay weigert Ihattaren te sparen: 'Ze zijn allemaal bro's van elkaar'

Afellay weigert Ihattaren te sparen: 'Ze zijn allemaal bro's van elkaar'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 00:20ma 08-03-2021 om 00:20

Laatste update: maandag 8 maart 2021 om 06:54ma 08-03-2021 om 06:54

Ibrahim Afellay zet Mohamed Ihattaren nogmaals op scherp. Alle spotlights staan op de PSV'er nadat hij vorige week uit de selectie werd gezet voor de topper tegen Ajax. 

"Hij moet gewoon beseffen dat hij slecht bezig is", zegt Afellay bij Studio Voetbal. "We hebben hem in het begin bewierookt en iedereen erkent zijn talenten, maar hard work beats talent if talent doesn't work hard. Zo simpel is het. Hij heeft de handschoen destijds niet opgepakt."

PSV verwijt Ihattaren onprofessioneel gedrag. Zijn houding zou trainer Roger Schmidt niet aanstaan. "Je kunt de kont tegen de krib gooien, maar je kunt je ook afvragen wat je kunt doen om in beeld te komen bij de trainer. Hij zal nooit een Ryan Thomas of Mauro Junior, het is een creatieve speler en die moet je creatief laten. Maar probeer dan toch de fijne meters te maken om jezelf in de kijker te spelen. Vertoon normaal gedrag: kom op tijd, leef voor je sport. Hij heeft zelf gezegd dat hij niet wist hoe het is om professional te zijn. Dat zijn wel uitspraken. Het is een jonge jongen die de wereld aan z'n voeten heeft en een fantastische carrière tegemoet kan gaan."

"Ze zijn allemaal bro's van elkaar. Ze durven elkaar niet de waarheid te zeggen. Hey bro dit, hey bro dat. Hij heeft genoeg mensen om zich heen, maar blijkbaar vertellen ze hem niet de waarheid."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws