Advocaat eerlijk over Feyenoord-documentaire: Nee, ik vind het niet leuk

Advocaat eerlijk over Feyenoord-documentaire: "Nee, ik vind het niet leuk"

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 14:41ma 08-03-2021 om 14:41

Laatste update: maandag 8 maart 2021 om 15:29ma 08-03-2021 om 15:29

De Feyenoord-documentaire op Disney+ is voor Feyenoord goed, maar trainer Dick Advocaat is er minder blij mee. Hij voelde zich niet altijd even vrij als er camera's bij waren.

Disney+ volgde Feyenoord met meerdere camera's. De serie wordt vermoedelijk rond mei uitgezonden. "Nee, ik vind het niet leuk. Maar voor Feyenoord is het wel leuk", geeft Advocaat toe bij Rondo op Ziggo Sport. "Ik ben in wat ik zeg en hoe ik me gedraag toch een beetje belemmerd als er camera's bij zijn. Die camera's staan continu aan. Bij de nabespreking, voorbespreking, in de bestuurskamer, het toilet. Ze staan overal bij."

Advocaat heeft zeggenschap en mag beelden uit de serie laten halen, mocht hij dat willen. "Van tevoren is afgesproken dat ik het in mag zien. Ik heb nog niets teruggezien. Tegen Wolfsberger verloren we met 1-0. De keeper (Nick Marsman, red.) zei wat. Toen zei ik: hou jij nou je bek joh. Dat zou ik normaal niet zo snel zeggen. Dat pikken ze er dan uit."

"Er komen acht delen. Ze willen ook volgend seizoen doorzetten. Het is niet alleen het elftal dat ze volgen, maar de hele club. De fans zijn erbij betrokken, het bestuur etcetera. Ze lopen mee met een aantal mensen. Dit gaat wereldwijd de ether in. Feyenoord is een grote club, hè."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws