Van Beek maakt zich geen zorgen over aflopend contract: 'Enige dat ik kan doen'

Van Beek maakt zich geen zorgen over aflopend contract: 'Enige dat ik kan doen'

15-03-2021 08:05
24

Sven van Beek neemt het op voor zijn bekritiseerde trainer Zeljko Petrovic. De 26-jarige verdediger, die in de winterstop op huurbasis overkwam van Feyenoord, heeft zich na een zwakke start weten te herstellen in Tilburg en is blij dat hij eindelijk weer minuten kan maken in het profvoetbal.

Willem II is door de 3-1 overwinning op sc Heerenveen van dit weekend al vier wedstrijden ongeslagen in de Eredivisie. "We zijn een goede reeks aan het neerzetten", stelt een tevreden Van Beek in gesprek met De Telegraaf. "Achterin klikt het goed tussen ons. We vullen elkaar goed aan. We praten heel goed met elkaar en houden zodoende iedereen scherp."

Van Beek is blij dat Willem II met resultaten de kritiek op trainer Petrovic kan weerleggen. "Hij is goudeerlijk en zegt waar het op staat. In de voetbalwereld hebben veel mensen er moeite mee als ze de waarheid horen. Maar ik houd er wel van als een trainer zo is. En als je kijkt naar de serie die we neerzetten, dan doet hij het ook gewoon goed."

De centrumverdediger beschikt bij Feyenoord over een aflopend contract, waardoor hij in de zomer wellicht op zoek moet naar een nieuwe club. Van Beek maakt zich nog geen grote zorgen. "Wat er dan gebeurt, laat ik op me afkomen. Sinds januari ben ik weer helemaal fit. Het enige dat ik kan doen is vooruit kijken en positief blijven. Ik richt me op het nu."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie