Malacia oogst lof met sterk optreden tegen PSV: 'Alsof er een routinier staat'

Malacia oogst lof met sterk optreden tegen PSV: 'Alsof er een routinier staat'

15-03-2021 11:07 Laatste update: 11:09
50

John Rep (69) zag naast doelman Nick Marsman nóg een uitblinker aan Feyenoord-zijde tijdens de topper tegen PSV. De voormalig voetballer vond ook linksback Tyrell Malacia uitstekend door de dag komen in Eindhoven.

PSV en Feyenoord hielden beide een punt over aan de topper in het Philips Stadion en schoten daar eigenlijk weinig mee op. Telegraaf-rapporteur Rep zag dat Malacia een zeer sterke wedstrijd speelde en heeft de 21-jarige linksback daarom opgenomen in het Elftal van de Week. "Het mooie aan deze speler is dat hij zo sterk aan de bal is. Hij raakt nooit in paniek en zoekt altijd de voetballende oplossing", stelt Rep. "Malacia is 21 jaar, maar het oogt soms alsof er een routinier op het veld staat."

Ook Feyenoord-doelman Marsman, die enkele grote mogelijkheden van PSV onschadelijk wist te maken, kan rekenen op lovende woorden van Rep. "Hij keepte een dijk van een wedstrijd. Daar heeft Feyenoord een uitstekende keeper aan. Hij haalde een hoog niveau en maakte een sterke indruk", besluit Rep zijn lofzang over de twee Feyenoorders.