'Ajax vliegt snel naar Brazilië om te onderhandelen over Hugo Souza'

'Ajax vliegt snel naar Brazilië om te onderhandelen over Hugo Souza'

Gepubliceerd: maandag 15 maart 2021 om 19:13ma 15-03-2021 om 19:13

Hugo Souza is de volgende keeper die in verband wordt gebracht met Ajax. De doelman van Flamengo staat hoog op het lijstje van de Amsterdammers, verzekert de krant Jornal O Dia 'exclusief'.

Ajax heeft volgens Jornal O Dia meer dan alleen belangstelling. De clubleiding staat in nauw contact met het management van Souza (22), die een van de uitblinkers is bij Flamengo. Sterker, Ajax zou binnen enkele dagen zelfs afreizen naar Brazilië om Souza aan het werk te zien en vervolgens de onderhandelingen te openen. Jornal O Dia verzekert dat Ajax Souza al langer in de gaten houdt. De interesse werd echter niet concreet, gesproken is er wel al.

De Braziliaanse krant schrijft dat Ajax binnenkort arriveert in Rio de Janeiro om te praten met Flamengo. De club zou niet staan te springen om een verkoop van de keeper, maar dit lijkt een onderhandelingstactiek om de prijs op te drijven. 

Souza heeft bij Flamengo nog een contract tot de zomer van 2025. Hij behoort pas één jaar tot het eerste elftal van de Braziliaanse topclub. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws