Daily Star: Van de Beek wil in gesprek met United-leiding en denkt aan vertrek

Daily Star: Van de Beek wil in gesprek met United-leiding en denkt aan vertrek

15-03-2021 22:15 Laatste update: 22:22
91

Donny van de Beek heeft het gehad met zijn situatie bij Manchester United. The Daily Star, een Engelse tabloid, pakt groot uit met het nieuws dat de Nederlander in gesprek wil met het bestuur van de Engelse grootmacht.

Van de Beek denkt volgens The Daily Star aan een vertrek bij United, omdat hij in Engeland niet genoeg speeltijd krijgt. Manager Ole Gunnar Solskjaer geeft de voorkeur aan Bruno Fernandes, Scott McTominay, Fred en Paul Pogba. De Nederlander wil daarom in gesprek met de clubleiding: mocht dit geen oplossing bieden, dan wil Van de Beek vertrekken.

Van de Beek mocht dit seizoen pas twee keer in de basis beginnen bij United en had meer verwacht van zijn eerste jaar op Old Trafford. De middenvelder denkt dat hij geen toekomst heeft bij de club en wil zijn carrière, mocht de situatie niet verbeteren, in de zomer nieuw leven inblazen. Daarbij houdt Van de Beek ook zijn situatie bij Oranje in de gaten: hij wil koste wat kost aanwezig zijn op het EK van deze zomer en het WK van volgend jaar.

Het is de vraag of Solskjaer Van de Beek dit seizoen in zijn plannen op gaat nemen. De Nederlander is vooralsnog geblesseerd en wordt in april terug verwacht.