Feyenoord-talent maakt vlieguren in Breda: 'Dit volgend jaar ook laten zien'

Feyenoord-talent maakt vlieguren in Breda: 'Dit volgend jaar ook laten zien'

Gepubliceerd: dinsdag 16 maart 2021 om 17:01di 16-03-2021 om 17:01

Laatste update: dinsdag 16 maart 2021 om 17:28di 16-03-2021 om 17:28

Feyenoord-talent Ramon Hendriks maakt op huurbasis bij NAC Breda flink reclame voor zichzelf. Sinds de negentienjarige verdediger in dienst is bij de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie werd er geen wedstrijd meer verloren.

Hendriks maakte in januari de tijdelijke overstap naar Breda, om op die manier ervaring op te doen. Hendriks begon het seizoen nog als aanvoerder van Feyenoord onder 21, maar speelt nu wekelijks zeer sterk op het tweede niveau van Nederland. "Daar word ik zelf sterker en beter van. Denk beter na hoe ik duels in ga en ik denk dat ik dat mooi mee kan nemen naar Feyenoord volgend jaar", vertelt hij in Feyenoord Potentials. 

Hendriks kreeg van John de Wolf, assistent-trainer van Feyenoord, de opdracht om een beest te worden. "Ik ben de laatste tijd veel bezig met mijn fysiek. Ik denk dat wanneer je kijkt naar de duels die ik nu speel, tegen jongens die groter en een paar kilo zwaarder zijn, goed mijn mannetje sta. Ik hoop dat volgend jaar ook te laten zien."

De tijdelijke overstap van Hendriks naar Breda is vooralsnog een groot succes. NAC verloor sinds het moment dat Henriks in de basis staat geen enkel duel meer. De eerste twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel, de overige zeven werden omgezet in een overwinning. Door die reeks van overwinningen is de ploeg van Maurice Steijn nummer twee De Graafschap op vier punten genaderd. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws