Drommel niet blij met Twente-vraagprijs van zes miljoen: 'Aan de forse kant'

Drommel niet blij met Twente-vraagprijs van zes miljoen: 'Aan de forse kant'

19-03-2021 22:21
238

Joël Drommel baalt van de hoge vraagprijs van FC Twente in de onderhandelingen met PSV. De club uit Enschede wil zes miljoen euro ontvangen voor de doelman, een bedrag dat PSV niet wil betalen.

Drommel is zelf al persoonlijk akkoord met PSV, maar een overeenkomst tussen de twee clubs laat vooralsnog op zich wachten. De doelman reageert na het 0-0 gelijkspel tegen sc Heerenveen op de laatste ontwikkelingen. "Je leest het elke keer in de media, het komt elke keer terug. Het ligt niet aan mij, de clubs moeten eruit komen. Ik moet geduldig zijn en me focussen op Twente. Ik heb er geen grip op, dus kan er niets aan doen", stelt Drommel voor de camera van ESPN.

Twente wil zes miljoen euro vangen voor Drommel, die zelf niet tevreden is met de hoge vraagprijs van zijn huidige club. "Ik vind dat een beetje aan de forse kant, maar ik kan er niet veel over zeggen."

Drommel zat bij de voorselectie van het Nederlands elftal, maar de definitieve selectie heeft hij niet gehaald. "Het is jammer, maar aan mij ligt het niet. Ik moet keihard blijven werken en mijn best blijven doen. Het komt vanzelf wel", sluit hij af.