Heerenveen gaat in op aanbod van erevoorzitter Van der Velde na noodkreet

Heerenveen gaat in op aanbod van erevoorzitter Van der Velde na noodkreet

20-03-2021 19:28
66

SC Heerenveen-directeur Cees Roozemond accepteert de uitgestoken hand van Riemer van der Velde. De Friezen gaan in gesprek met de erevoorzitter om de toekomst van de club te bespreken.

Van der Velde luidde eerder deze week de noodklok. De oud-preses maakte zich zelfs zorgen om het voortbestaan van Heerenveen. Hij bood daarom zijn hulp aan en daar maakt Roozemond gebruik van. Ook oud-trainer Foppe de Haan heeft een uitnodiging gekregen om woensdagavond bij Roozemond thuis aan te schuiven.

Wedden

Meer odds

"Ik sta daar heel positief in, omdat je naar dit soort geluiden moet luisteren", zegt de algemeen directeur tegen Omrop Fryslân. "Iedereen die het goed voor heeft met de club is van harte welkom daar een bijdrage aan te leveren. We zien elkaar zeer regelmatig op de club en ook daarbuiten zijn we continue met elkaar in gesprek. We luisteren altijd goed naar de signalen van iedereen die betrokken is bij de club. En al helemaal als het Foppe en Riemer betreft."

Roozemond gaat dan ook graag in gesprek met de clubiconen. "Ze zijn altijd van harte welkom en komen ook vaak onaangekondigd binnen. En zo hoort het ook, want het is hun 'huis'. Het allerbelangrijkste is dat we gezamenlijk kijken hoe we de club beter kunnen maken. We zijn gebaat bij rust, dat is heel belangrijk. Er is ook absoluut geen reden voor paniek. Al willen we natuurlijk allemaal dat de resultaten soms wat beter zijn."