Breaking news

LIVE: Feyenoord komt op gelijke hoogte na nieuwe eigen goal

Feyenoord ontwerpt uniek shirt voor seizoenkaarthouders die afzien van restitutie

Feyenoord ontwerpt uniek shirt voor seizoenkaarthouders die afzien van restitutie

Gepubliceerd: dinsdag 23 maart 2021 om 17:50di 23-03-2021 om 17:50

Seizoenkaarthouders van Feyenoord die volledig afzien van tegemoetkoming voor de wedstrijden die ze gemist hebben, krijgen van de Rotterdamse club een uniek shirt. Het 'Full Support Uitshirt 2021-2022' is speciaal beschikbaar voor die mensen.

In een video kondigde algemeen directeur Mark Koevermans vorige week aan dat Feyenoord de steun van zijn supporters nodig had en er werd gevraagd om af te zien van restitutie. Er zou een campagne worden opgestart om de fans daarover te informeren en de Stadionclub is dinsdag met meer informatie naar buiten gekomen.

Zo ontvangt iedere seizoenkaarthouder die volledig afziet van tegemoetkoming het 'Full Support Uitshirt 2021-2022'. Dat is een shirt waar Feyenoord volgend seizoen in gaat spelen en het is uniek, want het tenue zal niet te koop zijn. Daardoor kunnen de mensen die afzien van restitutie een collectors-item bemachtigen.

Ook fans die voorafgaand aan het seizoen al te kennen hadden gegeven dat ze een seizoenkaart wilden kopen zonder dat ze daar eventueel restitutie voor wilden krijgen, ontvangen een dergelijk shirt. Vanaf dinsdag is het mogelijk voor fans om op de website van Feyenoord de keuze voor eventuele tegemoetkoming door te geven.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws