Italiaanse pers: Lazio broedt op transferdeals met Ajax, Feyenoord en RKC

Italiaanse pers: Lazio broedt op transferdeals met Ajax, Feyenoord en RKC

24-03-2021 16:50
68

SS Lazio heeft in de zoektocht naar versterkingen voor de verdediging het oog laten vallen op de Eredivisie. Lisandro Martínez, Marcos Senesi en Ahmed Touba staan op het lijstje.

In Italië gaat het gerucht al langer dat Lazio in de Eredivisie nadrukkelijk scout voor nieuwe spelers. Op dit moment heeft versterking voor de achterhoede de hoogste prioriteit in het Stadio Olimpico en in die zoektocht is technisch directeur Igli Tare naar verluidt uitgekomen bij Ajax, Feyenoord én RKC Waalwijk.

Martínez, Senesi en Touba mogen zich in de belangstelling van Lazio verheugen, meldt Corriere dello Sport woensdag. Van het trio is Touba veruit het goedkoopst. De Belgische verdediger met Algerijnse wortels verhuisde vorig jaar van Club Brugge naar RKC. Martínez en Senesi moeten meer dan twintig miljoen euro kosten.

Lazio kent een moeizaam seizoen. De Romeinen haalden weliswaar de achtste finales van de Champions League, maar staan op dit moment zevende in de Serie A. Volgens technisch directeur Tare en trainer Simone Inzaghi ligt het probleem vooral achterin, waar sleutelspelers Luiz Felipe en Stefan Radu kampen met blessures.