Clash met Verbeek bij ESPN: Zodra ik merk dat je loopt te acteren...

Clash met Verbeek bij ESPN: "Zodra ik merk dat je loopt te acteren..."

26-03-2021 19:05
47

Adil Auassar clashte op vrijdag 5 maart met ESPN-analist Gertjan Verbeek. Verbeek had wat aan te merken op het spel van Sparta tegen FC Emmen, maar had niet gerekend op de vlijmscherpe counter van Aussar.

Sparta incasseerde vlak voor tijd de gelijkmaker, waarna Auassar bloedchagrijnig de pers te woord moest staan. Verbeek was niet zo blij met wat hij van Sparta gezien had. "Ik ben hier ook niet om jou te vermaken, ik ben hier voor de punten", counterde Auassar.

Op de analist Verbeek was al langer kritiek en dus werd de reactie van Auassar positief ontvangen door het publiek. "Ik heb niets tegen hem of wat dan ook, ik ken hem persoonlijk ook niet. Ik was in eerste instantie chagrijning om het penaltymoment van vlak voor tijd", zegt Auassar bij FC Afkicken.

"Volgens mij had ik mezelf prima onder controle. Ik was ook niet boos of zo. Ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn mensen die dat ook met mij zijn. Zodra ik merk dat je loopt te acteren... Ik wist bij hem dat hij dondersgoed weet waar wij mee bezig zijn en gewoon voor de punten spelen. Je moet je dan niet anders voor gaan doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie