Eindhoven en Oss vermaken niet, Almere vergooit titelkansen in de Geusselt

Eindhoven en Oss vermaken niet, Almere vergooit titelkansen in de Geusselt

Gepubliceerd: vrijdag 26 maart 2021 om 22:50vr 26-03-2021 om 22:50

Laatste update: vrijdag 26 maart 2021 om 22:51vr 26-03-2021 om 22:51

FC Eindhoven en TOP Oss hebben vrijdagavond niet gescoord. De twee Brabantse clubs wilden de vierde periode goed beginnen, maar dat is niet echt gelukt.

FC Eindhoven - TOP Oss 0-0
De Eindhovenaren verloren vorige week met 3-0 van Cambuur en moesten dus winnen om via de vierde periode nog uitzicht te houden op de play-offs, terwijl TOP met een gelukkige 2-1 thuiszege tegen NEC op zak naar de Aalsterweg reed. Geen van beide ploegen was echter in staat om een doelpunt te maken en dat was vooral pijnlijk voor Eindhoven, dat de betere ploeg was.

Daardoor blijft Oss elfde, is FCE de nummer zestien en laten beide ploegen punten liggen in de vierde periode. Eindhoven kan die met één punt uit twee wedstrijden wel uit het hoofd zetten en TOP staat nu op vier uit twee. 

MVV - Almere City 2-0
Veel ging mis voor Almere in Limburg. Scoren kreeg de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie niet voor elkaar en het werd nog erger toen MVV een kwartier voor tijd op voorsprong kwam door een afstandsschot van Sven Blummel. En een paar minuten later besliste Joy-Lance Mickels de wedstrijd.

De nederlaag van Almere zal met gejuich ontvangen worden in Leeuwarden en Doetinchem. De Graafschap speelt dit weekend nog tegen NAC Breda en kan het gat met Almere vergroten tot vijf punten. Cambuur gaat momenteel aan kop met zeventig punten uit 29 wedstrijden, de voorsprong op Almere bedraagt nu acht punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws