Breaking news

LIVE: Feyenoord al vroeg op achterstand na eigen goal Fer

Veerman 'op schaduwlijst' van Ajax: Daar heb ik niets van gehoord

Veerman 'op schaduwlijst' van Ajax: "Daar heb ik niets van gehoord"

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 19:48zo 04-04-2021 om 19:48

Joey Veerman wordt steeds vaker in verband gebracht met Ajax, maar de middenvelder van sc Heerenveen wil daar inhoudelijk zelf niet op reageren. Hij was wel gebrand om zich tegen Ajax te laten zien.

Veerman was een van de belangrijkste spelers aan de kant van Heerenveen. "Tegen Feyenoord en PSV heb ik goed gespeeld en twee keer niet goed tegen Ajax. Dan zegt men dat ik het in de topwedstrijden niet laat zien, dus ik was erop gebrand om het nu te laten zien", zegt Veerman tegen ESPN.

Veerman wordt regelmatig genoemd bij Ajax. Verslaggever Hans Kraay jr. zegt dat hij op 'een schaduwlijst' staat in Amsterdam. "Daar heb ik niets van gehoord. Of Ajax wat voor me is? Hier is al veel te veel over gezegd. Laten we het allemaal maar afwachten", reageert Veerman diplomatiek.

In de studio van ESPN vraagt men zich af of Veerman bij Ajax zou passen. Zijn transferwaarde zou rond de tien miljoen euro liggen. "Ik denk dat tien miljoen euro voor een club als Ajax een minder grote gok is dan voor een andere club. Je weet dat je voetbal in huis haalt, maar er is een vraagteken", zegt Marciano Vink.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Veerman bij Ajax lopen?

(1647 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws