Vitesse 'in de schaduw' van AZ en PSV: 'Startpunt voor twee mooie maanden'

Vitesse 'in de schaduw' van AZ en PSV: 'Startpunt voor twee mooie maanden'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 10:19di 06-04-2021 om 10:19

Laatste update: dinsdag 6 april 2021 om 12:52di 06-04-2021 om 12:52

Dat Vitesse in de allerlaatste minuut alsnog de overwinning uit het vuur sleepte op bezoek bij FC Twente heeft bij de Arnhemmers voor een enorme boost gezorgd, aldus smaakmaker Oussama Tannane. De spelmaker maakte beide treffers in de met 1-2 gewonnen wedstrijd in Enschede.

"Deze zege geeft in alles een mentale boost, ook naar de bekerfinale", stelt Tannane in gesprek met De Gelderlander. "We waren echt beter. We voetbalden goed en we krijgen de beloning." Door de late overwinning blijft Vitesse in de voetsporen van AZ en PSV. "Ons doel moet een plek in de top-drie zijn."

Dat AZ en PSV de favorieten zijn om achter Ajax te eindigen op plek twee en drie vindt Tannane prima. "Laat ons maar lekker in de schaduw staan. Dan hebben we ook geen onnodige druk. We moeten vrij in de geest zijn. Dat we ambitieus zijn en scherp, is wel duidelijk. Dat we op jacht zijn ook."

En aan die jacht neemt Tannane graag deel. "In de interlandperiode bij Marokko kreeg ik geen speeltijd. Baalde ik wel van. Ik heb dus maar alle energie in Twente gegooid. Dit moet het startpunt zijn van twee mooie maanden. Wij doen volop mee."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eindigt Vitesse dit seizoen in de top-drie van de Eredivisie?

(648 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws