Tannane toont begrip én onbegrip voor juichen Ihattaren: 'Heeft veel meegemaakt'

Tannane toont begrip én onbegrip voor juichen Ihattaren: 'Heeft veel meegemaakt'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 20:36di 06-04-2021 om 20:36

Laatste update: dinsdag 6 april 2021 om 20:47di 06-04-2021 om 20:47

Vitesse-aanvaller Oussama Tannane keek met gemengde gevoelens naar het juichen van PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren na zijn goal tegen Heracles Almelo. De Marokkaanse spelmaker toont begrip voor de emotionele situatie van Ihattaren, maar vindt de manier van uiten niet helemaal nodig.

De negentienjarige Ihattaren zorgde afgelopen zondag met een schitterend doelpunt voor de 3-0 van PSV in de thuiswedstrijd tegen Heracles en schreeuwde in de camera: "niemand krijgt mij kapot!" Tannane kijkt met twee gezichten naar de actie van de middenvelder. "Ik snap het wel en ik snap het ook weer niet. Kijk, je hebt een geweldige goal gemaakt. Dan gaat iedereen weer goed over je praten. Dan hoef je niet die dingen voor de camera te gaan zeggen, dat is zonde", vertelt hij in gesprek met ESPN.

Tannane belicht ook de andere kant van de medaille. "Hij heeft veel dingen meegemaakt. Dan wil hij zijn emotie eruit hebben om het de mensen te laten zien, terwijl hij het juist aan die mensen niet hoeft te laten zien. Dat is ook wel weer het mooie", vindt Tannane. "Dat je je emoties soms niet in bedwang kan houden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws