Roma-middenvelder Mancini is groot Ajax-bewonderaar: 'Was als kind gefascineerd'

Roma-middenvelder Mancini is groot Ajax-bewonderaar: 'Was als kind gefascineerd'

08-04-2021 11:25 Laatste update: 11:30
35

AS Roma-verdediger Gianluca Mancini heeft grote bewondering voor Ajax. De vijfvoudig international van Italië stelt dat hij als kind 'gefascineerd' was door de Amsterdamse club, waartegen hij het donderdagavond opneemt in de kwartfinale van de Europa League.

"We werken toe naar een fantastische wedstrijd tegen een fantastische ploeg", vertelt Mancini op de persconferentie. "Ajax heeft altijd fantastische spelers voortgebracht. Als kind was ik gefascineerd door die club. Het is mooi nu tegen ze te spelen." Mancini ziet desondanks kansen voor Roma tegen Ajax. "We kunnen zeker doorgaan. Het is aan ons om dat donderdag te bewijzen."

Bij Roma gaat het de laatste dagen vooral over de positie van trainer Paulo Fonseca. Zo zou een deel van de spelersgroep zou zich tegen de 48-jarige trainer keren. Mancini ontkent dat. "Ik heb die geruchten ook gehoord, maar die zijn de wereld in geholpen om voor onrust te zorgen. We zetten geen vraagtekens bij de keuzes van de trainer", stelt hij.

Donderdagavond trappen Ajax en Roma om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena. Exact een week later staat de return op het programma in Rome.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie