Geïrriteerde Letsch: 'Hebben een grote kans verprutst, dat is fucked'

Geïrriteerde Letsch: 'Hebben een grote kans verprutst, dat is fucked'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 07:35za 10-04-2021 om 07:35

Vitesse-trainer Thomas Letsch had vrijdagavond na het teleurstellende gelijkspel tegen ADO Den Haag de nodige moeite om zijn irritatie de baas te blijven. De Duitse oefenmeester baalt enorm van het puntenverlies tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, maar twijfelt niet aan de instelling van zijn ploeg.

Het was namelijk niet voor het eerst dit seizoen dat Vitesse tegen een op papier 'gemakkelijke' tegenstander punten liet liggen. "Ik geloof echt niet dat het aan onze instelling ligt", stelt Letsch tegenover Omroep Gelderland. "Maar we doen tegen die tegenstanders elke keer gewoon heel veel fout."

Zo ook vrijdagavond tegen ADO, toen de Arnhemmers in eigen stadion niet verder kwamen dan een 0-0 gelijkspel. "Natuurlijk is het moeilijk als ADO erg diep inzakt. Maar wij hebben zoveel fouten gemaakt", stelt een zichtbaar geïrriteerde Letsch. "Wij hebben zeker niet verdiend om te winnen. Als wij ons gewoon aan het plan houden, dan zijn we goed. Maar dat doen we niet, dus moeten we nu met een punt leven."

Door het puntenverlies van Vitesse kunnen AZ en PSV dit weekend profiteren in de strijd om plek twee. De ploeg van Letsch blijft voorlopig de nummer vier van de Eredivisie, maar de Duitser vindt het te vroeg om Vitesse af te schrijven voor plaats twee. "We hebben nu een grote kans verprutst om een goede uitgangspositie te krijgen. Dat is fucked", sluit hij zijn analyse af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws