Van Loen maakt Feyenoord-spitsen met grond gelijk: 'Vind je ook in Eerste Divisie'

Van Loen maakt Feyenoord-spitsen met grond gelijk: 'Vind je ook in Eerste Divisie'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 11:25za 10-04-2021 om 11:25

Laatste update: zaterdag 10 april 2021 om 12:55za 10-04-2021 om 12:55

John van Loen is niet onder de indruk van de selectie van Feyenoord. De voormalig spits denkt dat trainer Dick Advocaat er het maximale uithaalt in De Kuip, maar het ontbreekt de Rotterdammers aan een goalgetter.

Van Loen heeft dan ook 'slecht nieuws' voor Feyenoord in aanloop naar het Eredivisie-duel met FC Utrecht in De Galgenwaard. "Utrecht gaat winnen. Sorry", zegt hij tegen RTV Rijnmond over het treffen tussen zijn voormalige werkgevers. "Ze spelen altijd goed tegen Feyenoord en Feyenoord is niet in goeden doen."

Van Loen kijkt vooral kritisch naar de Feyenoord-voorhoede. "Niets ten nadele van Linssen, die pikt zijn goaltjes mee, dat is knap. Maar Linssen is geen balvaste spits en heeft geen snelheid. Alleen Berghuis is gevaarlijk in de voorhoede bij Feyenoord. En als je die neutraliseert, dan ben je al een heel eind."

Over de spitsen van de Rotterdammers velt Van Loen een hard oordeel. "Pratto is weggegooid geld. Zo'n speler kun je ook in de Keuken Kampioen Divisie vinden. Bozeník heeft het niet, afgelopen weekend ook niet. Ik zie dan nog liever Jörgensen spelen. Ik zie hem het liefst als diepe spits, balvast en van daaruit verder voetballen. Maar hij laat het al jaren niet zien, onbegrijpelijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws