Opnieuw corona-uitbraak bij PSV: zes man niet beschikbaar voor maandagavondduel

Opnieuw corona-uitbraak bij PSV: zes man niet beschikbaar voor maandagavondduel

18-04-2021 23:37
26

Het coronavirus waart weer rond op De Herdgang. Jong PSV moet maandagavond liefst zes spelers missen tijdens de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tegen De Graafschap, heeft de club bekendgemaakt.

De Eindhovenaren hebben voor aanvang een testronde uitgevoerd en deze heeft zes positieve tests opgeleverd. Fodé Fofana, Mathias Kjølø, Jason Seelt, Luis Felipe, Kristófer Kristinsson en Dante Rigo zijn hierdoor niet beschikbaar voor de wedstrijd van maandagavond.

Wedden

Meer odds

Het is niet de eerste corona-uitbraak bij PSV dit seizoen. Begin november moest de wedstrijd tussen Jong PSV en SC Cambuur al uitgesteld worden en probeerde PSV tevergeefs om de Eredivisie-wedstrijd tegen ADO Den Haag te laten verplaatsen. Maandagavond zal er echter 'gewoon' afgetrapt worden.

Jong PSV kan de koppositie in de vierde periode weer overnemen en De Graafschap kan een grote stap naar directe promotie zetten. Scheidend trainer Peter Uneken moet roeien met de riemen die hij heeft. "We respecteren de regels en gaan onze huid duur verkopen. We hebben nog steeds een goede ploeg en waren met ons team op de juiste weg", reageert hij tegenover het Eindhovens Dagblad.