'United-spelers zijn boos en werden niet gerustgesteld in gesprek met voorzitter'

'United-spelers zijn boos en werden niet gerustgesteld in gesprek met voorzitter'

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 19:50ma 19-04-2021 om 19:50

Laatste update: maandag 19 april 2021 om 23:15ma 19-04-2021 om 23:15

Spelers van Manchester United zijn niet te spreken over de plannen van hun club. Voorzitter Ed Woodward (foto) is één van de initiatiefnemers voor de Super League en dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij een groot deel van de selectie.

Maandagmorgen moest Woodward een online spoedvergadering beleggen om een groot deel van de selectie van United uitleg te verschaffen over de situatie. Volgens The Daily Mail waren zij niet blij met het feit dat zij de plannen van de club via de media moesten vernemen en hebben ze hun gevoelens over de aanstaande Super League duidelijk gemaakt.

Die gevoelens worden als 'lauw' omschreven door The Mail. Woodward probeerde duidelijk te maken dat hij het beste voorhad met de club, maar kon de spelers amper overtuigen. Sommige spelers waren 'niet bepaald onder de indruk', zo valt er te lezen. De meesten gaven te kennen niet blij te zijn met de actie van hun club.

Eerder op maandag repostte Bruno Fernandes, de sterspeler van United, een bericht van Daniel Podence. De Portugees sprak zijn afschuw uit over de Super League en Fernandes liet daarbij weten dat 'dromen niet gekocht kunnen worden'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws