De Graafschap is gehavend Jong PSV de baas en is heel dicht bij Eredivisie

De Graafschap is gehavend Jong PSV de baas en is heel dicht bij Eredivisie

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 22:06ma 19-04-2021 om 22:06

De Graafschap heeft maandagavond een grote stap gezet richting de Eredivisie. De Superboeren wonnen mede dankzij een heerlijke treffer van Elmo Lieftink met 0-2 bij Jong PSV

Concurrenten NAC Breda en Almere City FC lieten eerder punten liggen, waardoor De Graafschap uitstekende zaken kon doen op De Herdgang. Jordy Tutuarima zette de Doetinchemmers na een kwartier op het goede spoor, op aangeven van Lieftink. Laatstgenoemde verdubbelde de marge kort voor rust op schitterende wijze. Hij nam de bal op de borst aan en volleerde de bal in het doel.

De voorsprong van De Graafschap kwam na rust niet meer in gevaar tegen een gehavend Jong PSV, dat de nodige spelers moest missen vanwege een coronauitbraak. Daardoor staat de ploeg van coach Mike Snoei stevig op de tweede plaats. De voorsprong op NAC en Almere bedraagt nu zes punten, waardoor promotie naar de Eredivisie heel dichtbij is met nog maar vier duels te gaan.

Voor het begin van de wedstrijd werd één minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de overleden PSV-legende Willy van der Kuijlen (74).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws