Haller deelt reden voor Ajax-transfer: 'Ik wist dat hij hier ook zou zijn'

Haller deelt reden voor Ajax-transfer: 'Ik wist dat hij hier ook zou zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2021 om 19:36di 20-04-2021 om 19:36

Sébastien Haller is blij dat Sean Klaiber ook bij Ajax speelt. De twee hielden een goede vriendschap over aan hun onderlinge periode bij FC Utrecht en dat wordt nu voortgezet in de Johan Cruijff Arena.

De Franse Ivoriaan merkte al snel dat hij aan Klaiber een gelijkgestemde had. "We kennen elkaar al langer en bij Utrecht hadden we direct al een goede band", zegt de spits tegen Ajax TV. "Ik denk dat dat komt omdat we veel overeenkomsten hebben. Wat we doen, hoe we naar dingen kijken, de mentaliteit die we hebben. Onze families zijn ook heel close."

In januari besloot Ajax om Haller voor ruim 22 miljoen euro over te nemen van West Ham United. Dat voelde dankzij Klaiber meteen goed voor de sterke aanvaller. "Toen ik hierheen kwam, was het heel fijn om te weten dat hij al bij deze club speelde. Daarnaast wist ik ook zeker dat hij er blij mee zou zijn. We zullen nog lang vrienden blijven, dat is zeker."

Afgelopen zondag pakten Klaiber en Haller hun eerste prijs met Ajax. De bekerfinale tegen Vitesse werd met 2-1 gewonnen en donderdag aanstaande staat het tweetal tegenover hun oude club Utrecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws