Breaking news

PSV passeert AZ: nog twee wedstrijden overleven voor Champions League-ticket

Ronaldo duikt weer weg en moet het ontgelden: Pirlo overweegt in te grijpen

Ronaldo duikt weer weg en moet het ontgelden: Pirlo overweegt in te grijpen

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 10:52do 22-04-2021 om 10:52

Juventus versloeg Parma woensdagavond (3-1), maar dat was niet te danken aan Cristiano Ronaldo. De Portugese vedette speelde een negatieve hoofdrol bij de enige tegengoal en heeft mogelijk voor het laatst in de muur gestaan.

Parma opende na 25 minuten de score uit een vrije trap van Gastón Brugman. Omdat Juan Cuadrado als muurligger fungeerde, konden alle spelers in de Juve-muur springen. Maar die boodschap had Ronaldo niet begrepen. Bij de Champions League-exit van Juventus tegen FC Porto overkwam het hem ook al.

Andrea Pirlo baalt ervan. "We hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt", zegt de trainer tegenover Sky Sport Italia. Hij gaat de vaste plek van Ronaldo in de muur 'heroverwegen'. "Jammer genoeg gebeuren dit soort dingen. We gaan het de komende dagen evalueren."

Italiaanse media rekenen Ronaldo de fout zwaar aan. La Gazzetta dello Sport noemt hem de slechtste speler van het veld en geeft hem een 5. Ook Tuttosport is met een 5,5 kritisch op de aanvaller. Juventus versloeg Parma uiteindelijk door goals van Matthijs de Ligt en Alex Sandro (tweemaal).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws