Ajax verlengt aflopend contract van talentvolle pechvogel met twee jaar

Ajax verlengt aflopend contract van talentvolle pechvogel met twee jaar

23-04-2021 15:31 Laatste update: 15:33
34

Ajax heeft het aflopende contract van Anass Salah-Eddine verlengd. De negentienjarige linksback, die dit seizoen met een zware blessure kampte, heeft zijn krabbel gezet onder een contract dat tot medio 2023 loopt.

Ajax maakt vrijdagmiddag via de clubkanalen melding van de verlenging van Salah-Eddine. Eerder op de dag maakten de Amsterdammers al bekend dat Remko Pasveer zich heeft verbonden aan de club.

Salah-Eddine liep in de voorbereiding op het huidige seizoen een zware enkel- en kuitbeenblessure op. Daardoor lag de jeugdinternational lang uit de roulatie. Een maand geleden maakte hij zijn rentree namens Jong Ajax tegen MVV Maastricht. Dat was tot dusver ook de enige officiële wedstrijd die Salah-Eddine speelde na zijn blessure.

In totaal speelde Salah-Eddine twee duels in Jong Ajax. De talentvolle verdediger verdiende zijn sporen voornamelijk in de andere jeugdelftallen van Ajax, waar hij regelmatig één van de uitblinkers was. In het beloftenelftal concurreert Salah-Eddine in de resterende wedstrijden van dit seizoen met linksbacks Youri Baas en Terrence Douglas.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s