Zahavi enthousiast: 'Götze en ik keken elkaar aan en zeiden: eindelijk'

Zahavi enthousiast: 'Götze en ik keken elkaar aan en zeiden: eindelijk'

26-04-2021 09:08
38

Eran Zahavi heeft zaterdagavond genoten van de PSV-supporters. Tegen FC Groningen (1-0) konden de fans van de Eindhovenaren hem, samen met Mario Götze, voor het eerst live aan het werk zien.

Toen Zahavi en Götze binnenkwamen bij PSV, waren de fans niet meer welkom in de stadions. "Dit was daarom geweldig", vertelt Zahavi tegenover De Telegraaf over de aanwezigheid van de supporters tegen Groningen. "We gingen de warming-up in en iedereen was opgewonden. Mario (Götze, red.) en ik keken elkaar aan en zeiden tegen elkaar: eindelijk. En nu waren het er nog maar vierduizend."

"Ik voel me veel beter met publiek, ik hou van die druk", gaat Zahavi verder. "Je moet elk moment scherp zijn. Ik heb sinds mijn tijd in China vanaf december 2019 niet meer voor fans gespeeld. Alleen onlangs met het nationale team voor vijfduizend man in Israël."

Zahavi wist tegen Groningen ook te scoren. Uit een penalty maakte de spits de enige geldige goal van de wedstrijd. PSV scoorde daarnaast nóg drie doelpunten, maar die werden allemaal afgekeurd.