Nieuw contract voor United-verdediger: 'Hoefde er niet lang over na te denken'

Nieuw contract voor United-verdediger: 'Hoefde er niet lang over na te denken'

26-04-2021 17:43
5

Manchester United heeft zijn vertrouwen uitgesproken in verdediger Eric Bailly. De international van Ivoorkust heeft een nieuw contract getekend, dat hem tot de zomer van 2024 verbindt aan The Mancunians.

Dat maakt United via de officiële kanalen bekend. In de deal is een optie tot een extra seizoen opgenomen. "Ik ben erg blij", geeft Bailly aan in een eerste reactie met het clubkanaal. "Ik hoefde er niet lang over na te denken. Ik houd van deze club en vind het geweldig om voor Manchester United te spelen. Ik ben blij en mijn familie ook. Mijn blessure is voorbij en ik voel me weer goed. Een nieuw contract voelt als een nieuwe uitdaging, ik ben er klaar voor."

Wedden

Meer odds

Bailly, die in 2016 overkwam van het Spaanse Villarreal, geeft aan dat het belangrijk is om stabiliteit te hebben. "Het nieuwe contract geeft aan dat iedereen vertrouwen heeft in me. De coach, de staf en de spelers. Dat is voor mij het belangrijkste", sluit Bailly af.

De verdediger hoopt zijn verleden - Bailly stond veel langs de zijlijn met blessures - definitief achter zich te kunnen laten.