Update: 'Vader van Feyenoord-middenvelder Kökcü sprak woensdag met AC Milan'

Update: 'Vader van Feyenoord-middenvelder Kökcü sprak woensdag met AC Milan'

28-04-2021 19:22 Laatste update: 19:22
74

De entourage van Orkun Kökcü is bezig met het verkennen van de Italiaanse markt voor hun cliënt. De middenvelder van Feyenoord zou al onderwerp van gesprek zijn geweest bij Lazio en volgens Gianluca di Marzio wordt er ook met AC Milan gesproken.

Di Marzio heeft een foto waarop de vertegenwoordigers van de kleine spelmaker te zien zijn. Zij zijn net uit de auto gestapt bij Casa Milan en zullen dus in gesprek gaan met de Rossoneri over een eventuele transfer van Kökcü. De Feyenoorder staat er goed op in Italië, want eerder zouden er ook al gesprekken zijn gevoerd met SS Lazio.

Volgens de Italiaanse transferjournalist is er geen officieel bod op de middenvelder met Turkse roots gedaan, maar is in de conversatie alleen het 'eventuele toekomstpad' van de 20-jarige Kökcü ter sprake gekomen. Milan zou zich wel bewust zijn van het feit dat Feyenoord moet verkopen om aan de benodigde financiële middelen te komen.

De belangstelling voor de middenvelder met Turkse roots is niet nieuw. Diverse buitenlandse clubs zouden hem al eerder op het lijstje hebben gezet. In het seizoen 2018/2019 debuteerde Kökcü in het eerste elftal van Feyenoord, waarvoor hij op dit moment 51 wedstrijden heeft gespeeld. Daarin kwam hij zeven keer tot scoren.

Update: Voetbal International meldt woensdagavond dat de vader van Orkun Kökcü woensdag met de huidige nummer vijf van de Serie A gesproken heeft. De twintigjarige middenvelder ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Rotterdam, maar mogelijk komt het deze zomer tot een transfer. In januari toonden ook Leicester City en Leeds United interesse, maar nu hebben deze Engelse teams concurrentie gekregen van AC Milan.