'Voormalig Ajax-doelman mag zich middels trainingsstage bewijzen bij Vitesse'

'Voormalig Ajax-doelman mag zich middels trainingsstage bewijzen bij Vitesse'

28-04-2021 19:13 Laatste update: 28-04-2021 19:13
35

Voormalig Ajax-doelman Issam El Maach krijgt bij Vitesse een kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen. De 21-jarige goalie is momenteel clubloos en mag volgende week op proef komen bij de huidige nummer vier van de Eredivisie.

Na het vertrek van eerste doelman Remko Pasveer naar Ajax is Vitesse voor het volgende seizoen op zoek naar nieuwe keepers. De club uit Arnhem gaat niet door met derde doelman Bilal Bayazit en ook de toekomst van tweede keus Jeroen Houwen is onzeker. De jonge El Maach, die van 2018 tot 2020 in de selectie van Ajax zat, mag zich komende week gaan bewijzen bij Vitesse, weet De Gelderlander.

El Maach heeft momenteel geen club en hoopt door middel van een succesvolle proefperiode een nieuw hoofdstuk aan zijn nog prille loopbaan toe te kunnen voegen. El Maach vertrok afgelopen zomer bij Ajax toen zijn contract niet verlengd werd. Sindsdien zat de doelman zonder club. Vitesse is geen onbekend terrein voor El Maach: de doelman kwam via de gecombineerde jeugdopleiding van Helmond Sport en VVV-Venlo en Vitesse uiteindelijk in de jeugd van Ajax terecht. Bij Ajax kwam hij in het betaalde voetbal, namens Jong Ajax, niet verder dan vier optredens in de Keuken Kampioen Divisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s