'Ten Hag staat open voor vertrek bij Ajax en gaat in gesprek met Tottenham'

'Ten Hag staat open voor vertrek bij Ajax en gaat in gesprek met Tottenham'

Gepubliceerd: woensdag 28 april 2021 om 23:15wo 28-04-2021 om 23:15

Laatste update: woensdag 28 april 2021 om 23:30wo 28-04-2021 om 23:30

Erik ten Hag gaat binnenkort in gesprek met Tottenham Hotspur. Dat verzekert de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano woensdagavond. Ten Hag is één van de kandidaten om in Londen de nieuwe manager te worden.

De verhalen dat Tottenham Hotspur aast op Ten Hag zijn niet van deze week. Club en trainer worden al langere tijd aan elkaar gelinkt, maar door de afzegging van Julian Nagelsmann is het een en ander in een stroomversnelling gekomen. Nagelsmann tekende dinsdag bij Bayern München en dus schakelt de Londense club door. Ten Hag is echter niet de enige kandidaat.

Volgens Romano is er een 'direct meeting' gepland tussen Ten Hag en Tottenham Hotspur. De Tukker zou openstaan voor een zomers vertrek bij Ajax, al is er nog helemaal niets zeker.

Ten Hag is inmiddels bijna 3,5 jaar trainer van Ajax. Hij nam het in januari 2018 over van de ontslagen Marcel Keizer, die pas een half jaar in dienst was. Ten Hag wordt ook genoemd bij Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach had hem op de lijst staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ten Hag bij Tottenham?

(7476 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws