Groenen dolt met Van de Beek: 'Laatst nog een grapje gemaakt, viel niet zo goed'

Groenen dolt met Van de Beek: 'Laatst nog een grapje gemaakt, viel niet zo goed'

29-04-2021 21:31 Laatste update: 21:31
81

Manchester United neemt het donderdagavond op Old Trafford op tegen AS Roma in de halve finale van de Europa League. Donny van de Beek start op de bank. Jackie Groenen, actief bij het vrouwenelftal van United, denkt dat het allemaal goed gaat komen voor Van de Beek in Manchester.

Groenen en Van de Beek hebben regelmatig contact, al gaat dat tegenwoordig wat lastiger dan normaal. "We trainen op hetzelfde complex, maar het is nu gescheiden vanwege het coronavirus natuurlijk. Ik spreek Donny geregeld, over hoe het met hem gaat. We hebben wel wat contact", vertelt Groenen in een liveverbinding met de ESPN-studio.

Wedden

Meer odds

Van de Beek kent een stroeve start bij United, maar Groenen denkt dat het allemaal wel goed gaat komen met de voormalig Ajax-middenvelder. Er is tussendoor zelfs ruimte voor een dolletje. "Ik heb laatst nog een grapje tegen hem gemaakt, dat ik al meer op Old Trafford had gespeeld dan hij. Maar dat viel niet zo goed”, vertelt Groenen met een lach op haar gezicht. Het vrouwenelftal van United speelde een aantal weken terug voor het eerst op Old Trafford.

Al snel wordt het wat serieuzer, wanneer Groenen verdergaat over de toekomst van Van de Beek. "Hij vindt een beetje zijn draai op dit moment, volgens mij heeft hij het wel goed naar zijn zin. Dat gaat vast goedkomen", blijft de Oranje Leeuwin positief.