'John de Jong en PSV zijn akkoord: technisch manager gaat contract verlengen'

'John de Jong en PSV zijn akkoord: technisch manager gaat contract verlengen'

30-04-2021 17:55 Laatste update: 22:12
137

Technisch manager John de Jong gaat zijn contract verlengen bij PSV, stelt clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International. Eerder werd al bekend dat de Eindhovenaren hoopten op een verlenging van De Jong.

In de studio bij PSV TV vertelt Timmer over de aanstaande contractverlenging van De Jong. "John gaat zijn contract verlengen. Hij voelt het vertrouwen en vindt het leuk. Hij heeft gezien dat zijn werkzaamheden van dit seizoen langzamerhand zijn vruchten beginnen af te werpen. PSV wordt tweede en dat is eigenlijk conform aan het budget."

"Ze zijn dus iets aan het bouwen, alleen zijn ze daar nog niet helemaal tevreden mee", gaat Timmer verder. "Volgend jaar gaat deel twee dan komen en moet er een prijs gewonnen worden."

De Jong volgde bijna drie jaar geleden Marcel Brands op als technisch manager van PSV. In zijn eerste jaren kreeg De Jong kritiek te verwerken, nadat hij verantwoordelijk was een aantal miskopen. De laatste maanden zijn er steeds meer lovende geluiden te horen rondom De Jong. Een dikke week geleden werd al duidelijk dat PSV zijn tot medio 2022 lopende contract graag wil verlengen. De twee partijen zijn nu dus naar verluidt tot een akkoord gekomen.