Verweij belicht geruchten: 'Ajax zou al bedrag van tien miljoen geboden hebben'

Verweij belicht geruchten: 'Ajax zou al bedrag van tien miljoen geboden hebben'

Gepubliceerd: vrijdag 30 april 2021 om 23:35vr 30-04-2021 om 23:35

De kans dat Ajax in de zomerse transferperiode spelers op huurbasis naar Amsterdam gaat halen, is reëel. Dat stelt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. De financiële gevolgen van de coronacrisis zijn ook in de Johan Cruijff Arena voelbaar.

Ajax staat er niet om bekend om vaak spelers op huurbasis naar de club te halen, maar dat zou volgens Verweij deze zomer anders kunnen zijn. "Ajax is normaal niet van het huren, maar gezien de financiële situatie zou het nu wel kunnen", vertelt de journalist van De Telegraaf in de podcast Kick-off. "Davinson Sánchez komt misschien in beeld, maar dat zou raar zijn als je ziet hoe Timber nu speelt. Aan de andere kant: iedere jonge speler krijgt een terugslag. Dan is het goed Sánchez erbij te hebben."

Verweij gaat ook in op de mogelijke andere transfers van aankomende zomer bij Ajax. Zo wordt de club in verband gebracht met Kamaldeen Sulemana. "Daar zou serieus werk van gemaakt kunnen worden. Er gaat een gerucht dat Ajax al geboden zou hebben. Een bedrag van ongeveer tien miljoen euro. Maar er moet eerst verkocht worden", is Verweij duidelijk.

Nicolás Tagliafico wordt daarnaast gelinkt aan een uitgaande transfer. "De interesse van Leeds schijnt serieuzer te zijn dan iedereen aannam. Internazionale schijnt ook in de markt te zijn", zo sluit Verweij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws