'Transfernieuws uit Amerika: Stam pikt clubloze Vermeer (35) op'

'Transfernieuws uit Amerika: Stam pikt clubloze Vermeer (35) op'

01-05-2021 07:24 Laatste update: 09:10
35

Kenneth Vermeer is hard op weg naar het FC Cincinnati van Jaap Stam. De 35-jarige doelman was clubloos nadat hij zijn contract bij Los Angeles FC liet ontbinden.

Vermeer en FC Cincinnati zijn dicht bij een akkoord, weten Amerikaanse media. De doelman gaat vermoedelijk voor één seizoen tekenen. Vermeer is absoluut geen onbekende voor Stam. De 48-jarige trainer uit Kampen maakte hem al mee bij Feyenoord en speelde bij Ajax zelfs nog met hem samen. 

Amerikaanse media verwachten dat FC Cincinnati op korte termijn aankondigt dat Vermeer de nieuwe keeper wordt. Helemaal rond is het nog niet, het zou nog om details gaan. De ploeg van Stam kan wel een defensieve impuls krijgen. FC Cincinnati verloor de eerste twee wedstrijden in het nieuwe Major League Soccer-seizoen en kreeg al zeven goals tegen.

In de zoektocht naar een nieuwe club bekeek het kamp-Vermeer meerdere opties. Ook een eventuele terugkeer naar Nederland werd niet meteen uitgesloten, zo liet zijn management weten aan VoetbalPrimeur. Naast FC Cincinnati waren ook andere clubs voor Vermeer in de race.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie