'Als het niet lukt met Mühren, moeten we een nieuwe spits halen'

'Als het niet lukt met Mühren, moeten we een nieuwe spits halen'

Gepubliceerd: zaterdag 1 mei 2021 om 15:02za 01-05-2021 om 15:02

Laatste update: zaterdag 1 mei 2021 om 16:22za 01-05-2021 om 16:22

SC Cambuur wil mét Robert Mühren de Eredivisie in. Er is veel belangstelling voor de 31-jarige spits die dit seizoen al 35 keer scoorde: Mühren werd de afgelopen twee jaar gehuurd van het Belgische Zulte-Waregem, waar zijn contract binnenkort afloopt.

Technisch manager Foeke Booy is in gesprek met Voetbal International duidelijk: hij hoopt dat Mühren meegaat met Cambuur naar de Eredivisie. "Daarbij is ook gelijk de afspraak gemaakt dat we pas na het seizoen met elkaar rond de tafel zouden gaan. Eerst wilden we kampioen worden en nu wil Robert topscorer worden met zoveel goals als mogelijk. Tot die tijd val ik hem er niet mee lastig."

Mühren wordt onder meer in verband gebracht met FC Twente. Booy kijkt er niet raar van op. "Voor iemand met zulke prestaties zal belangstelling zijn. Hij is ook op een leeftijd dat hij misschien nog een bepaalde kans wil pakken."

Maar Booy weet ook dat Mühren zich goed voelt in Leeuwarden. "Eén ding is duidelijk: wij willen heel graag met hem naar de Eredivisie. En als dat onverhoopt niet lukt, dan moeten we een nieuwe spits halen. Zo simpel is het."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Mühren kan makkelijk mee in de Eredivisie

Ja
57%
Nee
43%
(1139 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws