Breaking news

Sancho zorgt voor feest in München: Dortmund helpt Bayern aan negen op rij

Buitenspel: Klaassen heeft 'weggegooide' zooltjes terug: 'Ze zijn terecht!'

Buitenspel: Klaassen heeft 'weggegooide' zooltjes terug: 'Ze zijn terecht!'

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 12:08ma 03-05-2021 om 12:08

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Klaassen zoekt en vindt zooltjes terug
Ajax-middenvelder Davy Klaassen heeft zijn zooltjes die hij in zijn voetbalschoenen heeft zitten terug gevonden. 'Mister 1-0' gooide zijn kicksen zondagmiddag in de juichende menigte na het officieel behalen van het 35e landskampioenschap in de Eredivisie. Klaassen, die tegen FC Emmen voor de verandering eens niet het eerste maar het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, was even vergeten dat zijn zooltjes nog in zijn schoenen zaten.

De middenvelder deed maandagmorgen een oproep via Instagram om zo zijn zooltjes terug te krijgen. De kersverse kampioen gaat aankomend weekend met Ajax namelijk op bezoek bij Feyenoord in De Kuip en dan heeft Klaassen zijn zooltjes weer nodig.

Een paar uur later heeft Klaassen beet. De 'gelukkige' vanger heeft contact met hem opgezocht en de zooltjes zijn weer terug bij de eigenaar. Klaassen bedankt via een nieuw verhaal op zijn Instagram iedereen voor het delen van zijn bericht. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws