Breaking news

Atlético slaat aanval Barça af, maar moet in spanning naar tweede kraker kijken

Tadic ziet potentie voor Europese top: 'Zal denk ik alleen maar beter worden'

Tadic ziet potentie voor Europese top: 'Zal denk ik alleen maar beter worden'

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 06:53di 04-05-2021 om 06:53

Dusan Tadic looft het aandeel van Erik ten Hag en Ryan Gravenberch in het behalen van de 35ste landstitel met Ajax. De Servische aanvoerder hoopt nog lang met de 51-jarige succescoach te mogen werken.

"De trainer doet het heel erg goed met Ajax. Hij is een professional en in het voetbal gefocust op de kleinste details", zegt Tadic in De Telegraaf. Waar de aanvaller een contract heeft tot medio 2026, tekende Ten Hag onlangs bij tot medio 2023. "Over de contracten en de lengtes daarvan ga ik natuurlijk niet. Maar het is een echte topcoach en ik hoop dat hij nog lang bij de club blijft."

Ook Gravenberch maakte dit seizoen indruk. Volgens Tadic kan de achttienjarige middenvelder de Europese top halen. "Ryan maakt enorme stappen in zijn ontwikkeling, heeft duidelijk gemaakt dat hij niet meer alleen als het aanstormende talent kan worden gezien. Hij heeft echt getoond wat hij in zijn mars heeft, een heel goed seizoen gespeeld en het zal denk ik alleen maar beter worden."

"Hij is een echt product van de jeugdopleiding", vervolgt Tadic. "Jurriën Timber en Devyne Rensch zijn daar ook mooie voorbeelden van. De opleiding blijft spelers produceren en dat is prachtig voor de club en natuurlijk voor de spelers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws