Winteraanwinst (18) van Feyenoord krijgt slecht nieuws en moet maanden toekijken

Winteraanwinst (18) van Feyenoord krijgt slecht nieuws en moet maanden toekijken

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 17:31di 04-05-2021 om 17:31

Aliou Balde komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord. De Senegalese vleugelaanvaller wordt binnen afzienbare tijd geopereerd aan een knieblessure en staat maanden buitenspel.  

De Stadionclub maakt via de officiële kanalen bekend dat Balde binnenkort een operatie zal ondergaan. De 18-jarige vleugelaanvaller is geblesseerd aan zijn knie en moet daar operatief aan geholpen worden. Het herstel zal vervolgens enkele maanden duren, waardoor hij dit seizoen niet meer in actie zal komen en ook een deel van de voorbereiding op de volgende voetbaljaargang zal moeten missen.

Balde kwam in januari van dit jaar naar Feyenoord. De jeugdinternational van Senegal bewees zich op het WK Onder 17 bij de Rotterdamse scouts en werd overgenomen van Diambars de Saly Dourbel in zijn vaderland. Daarmee werd hij uit handen gehouden van Borussia Dortmund, dat ook geïnteresseerd zou zijn geweest. De vleugelaanvaller maakte sindsdien veertig speelminuten voor de Rotterdammers, verspreid over drie Eredivisiewedstrijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws