Heineken blijft Feyenoord 'juist in deze moeilijke tijd' trouw en gaat voor de 30

Heineken blijft Feyenoord 'juist in deze moeilijke tijd' trouw en gaat voor de 30

05-05-2021 10:29
137

Feyenoord en Heineken gaan hun dertigjarige jubileum tegemoet. Het biermerk is al 27 jaar aan Feyenoord verbonden en heeft de samenwerking tot 2025 verlengd.

Dat heeft de stadionclub woensdag bekendgemaakt via de officiële kanalen. Commercieel directeur Joris van Dijk is verheugd over de loyaliteit van Heineken. "Feyenoord staat bekend om de zeer trouwe aanhang en we zijn heel blij dat we een brouwer van formaat als Heineken ook daartoe kunnen rekenen."

Hans Böhm, algemeen directeur van Heineken, onderschrijft dat. Heineken en voetbal zijn al decennialang met elkaar verweven", verklaart hij. "Een innige band met een club geeft daar nog verder betekenis aan, omdat je door dik en dun gaat. Dat laatste blijkt ook uit het feit dat we de samenwerking juist in deze moeilijke tijd verlengen."

Beide partijen blijven nog minstens vier jaar aan elkaar verbonden en hebben volgens Böhm een 'prachtige connectie'. "Dat zeg ik niet alleen als algemeen directeur van Heineken Nederland, maar zeer zeker ook als voetballiefhebber."