'Arsenal wil Onana voor lage transfersom overnemen van Ajax'

'Arsenal wil Onana voor lage transfersom overnemen van Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 16:15vr 07-05-2021 om 16:15

Laatste update: zaterdag 8 mei 2021 om 14:19za 08-05-2021 om 14:19

Arsenal wil Andre Onana overnemen van Ajax. Dat meldt Goal vrijdag. Een eventuele overgang is wel afhankelijk van de uitspraak over de dopingschorsing van Onana.

Onana werd afgelopen februari voor twaalf maanden geschorst vanwege het overtreden van de dopingregels. Daardoor ziet Ajax de transferwaarde van de doelman fors kelderen, getuige het bod dat Arsenal in gedachten heeft. Volgens Goal denken The Gunners aan acht miljoen euro, een absolute bodemprijs. De vraag is of Ajax hiermee akkoord gaat. De club zou eerst rond de 35 miljoen euro verlangen, maar neemt nu mogelijk genoegen met een kleine veertien miljoen euro.

Ajax hoopte het contract van Onana, die hierna nog een jaar vastligt, te verlengen, maar bereikte daar geen akkoord over met zijn zaakwaarnemer. De deur lijkt echter nog niet helemaal gesloten.

Voor de interesse van Arsenal geconcretiseerd kan worden, wacht men in Londen af wat het CAS met de zaak-Onana gaat doen. Ajax heeft bezwaar gemaakt tegen de schorsing van een jaar en hoopt deze omlaag te kunnen brengen. De verwacht is dat het CAS in juni uitspraak gaat doen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Onana is minstens 15 miljoen waard

Ja
80%
Nee
20%
(6100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws