Klopp steunt United en spreekt verbazing uit: 'Crazy, dat begrijp ik echt niet'

Klopp steunt United en spreekt verbazing uit: 'Crazy, dat begrijp ik echt niet'

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 09:33zo 09-05-2021 om 09:33

Jürgen Klopp verwacht dat zijn Liverpool ook volgend seizoen Champions League-voetbal speelt. The Reds maken nog een kleine kans om de vierde plaats te grijpen in de Premier League. Klopp heeft vertrouwen.

Liverpool won zaterdag met 2-0 van Southampton en staat zesde, met zes punten achterstand op nummer vier Leicester City. The Reds hebben daarnaast een wedstrijd minder gespeeld. Klopp verwacht dat zijn ploeg de resterende vier wedstrijden winnend af gaat sluiten en de vierde plaats gaat pakken. 

"Als we dat doen, denk ik dat het genoeg is. Maar... Dat is een grote als. We spelen donderdag tegen Manchester United, die spelen de komende tijd veel wedstrijden. Maar als je naar hun selectie kijkt, ze kunnen rouleren. Maar het is voor United niet goed om drie wedstrijden in een week te spelen, dat is crazy. Dat begrijp ik echt niet."

Klopp denkt dat Liverpool een goede kans maakt tegen United en kijkt alvast vooruit. "Zo lang wij blijven winnen, blijft er druk op staan. Want dan kunnen we nog wat bereiken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws